Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Dalton Voorburg

Bijles in Voorburg

Dalton

Dalton Voorburg

Bijles in Voorburg

Dalton

Bijles in Voorburg op het Dalton

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Dalton Voorburg kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Naast het feit dat ik bijles heb gegeven, heb ik zelf tijdens mijn tijd op het Dalton ook bijles gehad. Ik weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om bijles te krijgen die aansluit op jouw behoefte. Deze ervaring neem ik daarom graag mee als Managing Tutor bij het vinden van de juiste begeleiding.

Dalton Voorburg
Eline SchroppManaging Tutor Voorburg

Ondanks dat ik nog niet heel lang bijlessen geef heb ik nu al door dat ik hier heel veel voldoening van krijg; samen brengen wij het beste in elkaar naar boven.

Dalton Voorburg
Tutor Dalton Voorburg
Eline Schropp

Eline Schropp

Managing Tutor

Regio Voorburg
Managing tutor: Eline Schropp
Mail: elineschropp@toptutors.nl

Mijn naam is Eline Schropp en momenteel ben ik vierdejaarsstudent Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Delft. Mijn middelbareschooltijd heb ik doorgebracht op Dalton Voorburg in Voorburg. Hier heb ik met veel plezier 6 jaar lang op school gezeten en heb ik de voorbereiding gekregen die ik nodig had om goed te kunnen studeren.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Ivar Houterman

Bel of mail mij terug

1 + 1 = ?