Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Het Lyceum Vos

Bijles in Vlaardingen

Het Lyceum Vos

Het Lyceum Vos

Bijles in Vlaardingen

Het Lyceum Vos

Bijles in Vlaardingen op het Lyceum Vos

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van Het Lyceum Vos kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Het overbrengen van de stof is natuurlijk het belangrijkste doel als bijlesdocent. Maar wat verreweg het leukste is, is het zien dat leerlingen het vak ook echt leuker gaan vinden door het hebben van bijles. Dat geeft mij altijd voldoening. Als Managing Tutor zal ik me meer gaan focussen op het samenstellen van een goed team tutoren. Daarnaast zal ik vooral nagaan welke tutor het beste geschikt is voor de leerling. Op die manier moet het voor iedereen leuk zijn om bijles te krijgen en te geven.

Het Lyceum Vos
Nino HuijsmanManaging Tutor Vlaardingen

Als je samen met de leerling een goed resultaat haalt dan geeft mij dat een goed gevoel. Fijn om iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doelen!

Het Lyceum Vos
Tutor Het Lyceum Vos
Nino Huijsman

Nino Huijsman

Managing Tutor

Regio Vlaardingen
Managing tutor: Nino Huijsman
Mail: ninohuijsman@toptutors.nl

Hallo, mijn naam is Nino Huijsman. In het dagelijks leven ben ik student Civiele Techniek aan de TU Delft. Momenteel ben ik bezig met het derde en tevens laatste jaar van de Bachelor. Na het afronden van de Bachelor zal ik een Master gaan doen die gericht is op watermanagement. Dit is voor mij dan ook de reden geweest om Civiele Techniek te gaan studeren. Alles wat met water te maken heeft vind ik erg interessant. Echter ben ik niet alleen maar bezig met mijn studie. Het helpen van andere mensen met hun studie vind ik erg leuk. Dit doe ik al sinds dat ik in de bovenbouw van Het Lyceum Vos zat.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Ivar Houterman

Bel of mail mij terug

7 + 0 = ?