Naar het portaal

SONY DSC

Bijles in Emmen

Hondsrug College

8

Bijles in Emmen

Hondsrug College

Bijles in Emmen op het Hondsrug College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Hondsrug College kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €15 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Als managing tutor is het mijn taak ervoor te zorgen dat elke leerling die tutor krijgt aangewezen die het beste kan helpen om van die onvoldoende een voldoende te maken, of die je zo ver kan brengen dat je een acht maakt van een zeven, wat van pas zou kunnen komen voor selectie bij een vervolgstudie.

Manoy Trip
Manoy TripManaging Tutor Emmen

Sinds ik tutor ben heb ik mijzelf ontwikkeld in het uitleggen van lesstof en het omgaan met leerlingen. Deze ervaringen zijn weer zeer waardevol voor mijn opleiding tot leraar in het voortgezet onderwijs.

Tutor Hondsrug College
Manoy Trip

Manoy Trip

Managing Tutor

Regio Emmen
Managing tutor: Manoy Trip
Mail: manoytrip@toptutors.nl

Mijn naam is Manoy Trip, ik ben 20 jaar en ik studeer Wiskunde en Scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor heb ik mijn VWO diploma behaald op het Hondsrug College. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad op deze school. Vandaar dat ik het me erg leuk lijkt om betrokken te blijven in de rol van Managing Tutor voor TopTutors. Voordat ik begon als managing tutor werkte ik al ongeveer 1,5 jaar als tutor bij TopTutors, en dit doe ik met veel plezier. Ik vind het een erg leuke uitdaging om voornamelijk de bèta-vakken begrijpelijk te maken voor leerlingen die hier moeite mee hebben.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Ivar Houterman

Bel of mail mij terug

4 + 2 = ?