Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Noordwijk

Northgo College

Bijles in Noordwijk

Northgo College

Bijles in Noordwijk op het Northgo College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Northgo College kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

De functie als Managing Tutor lijkt mij een uitdaging, omdat het, naast het geven van bijles, iets extra’s van je vereist. Bovendien ben je bij alle leerlingen die worden geholpen door TopTutors betrokken, waardoor je iedereen ziet groeien en ook waar mogelijk iedereen kunt helpen. Deze manier van zelfontplooiing is waar ik al heel lang naar op zoek ben en daarom zal ik ook mijn uiterste best doen deze functie zo optimaal mogelijk te vervullen.

Bastian van EijsdenManaging Tutor Noordwijk

TopTutors brengt onze eigen oud-leerlingen in contact met onze huidige leerlingen middels het geven van bijlessen. Deze oud-leerlingen studeren nu aan de universiteit of HBO en zijn geselecteerd op hun vaardigheden en op hun examencijfers. Deze oud-leerlingen kennen ons onderwijs en onze docenten als hun broekzak. Ervaringen van andere scholen met Toptutors maken dat wij vertrouwen hebben in deze opzet.

Marc JanssenDirecteur Northgo College
Bastian van Eijsden

Bastian van Eijsden

Managing Tutor

Regio Noordwijk
Managing tutor: Bastian van Eijsden
Mail: bastianvaneijsden@toptutors.nl

Mijn naam is Bastian van Eijsden. Ik studeer geneeskunde aan de universiteit Leiden na 6 leuke jaren op het Northgo College in Noordwijk te hebben gezeten. Ik heb nooit veel moeite gehad met leren en daarom heb ik me altijd bezig gehouden met het helpen van anderen; zowel in de klas, als buiten school om. In het begin deed ik dit altijd als vriendendienst en vanaf de zesde klas heb ik hier mijn bijbaantje van gemaakt.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Bart van Kraaij

Bel of mail mij terug