Naar het portaal

staring-college-lochem

Bijles in Lochem

Staring College

4

Bijles in Lochem

Staring College

Bijles in Lochem op het Staring College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Staring College kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €15 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Naast de bijlessen die ik geef, ben ik ook managing tutor. Als managing tutor coördineer ik alle zaken van TopTutors op het Staring College. Dat houdt in dat iedereen met vragen over TopTutors bij mij terecht kan. Ook breng ik leerlingen in contact met een geschikte tutor.

Koen Busink
Koen BusinkManaging Tutor Lochem

Het was fijn dat onze dochter zo’n goede klik had met haar tutor. Als oud-leerling wist hij daarnaast precies welke leermethode het beste werkte voor de bijlessen.

Ouder bijlesleerling Staring College
Koen Busink

Koen Busink

Managing Tutor

Regio Lochem
Managing tutor: Koen Busink
Mail: koenbusink@toptutors.nl

De taken van Koen worden de eerste maanden van het schooljaar 2017 – 2018 tijdelijk overgenomen door Hajar el Mokadmi:

Ik ben Hajar El Mokadmi, ik ben 19 jaar en ik studeer religiewetenschappen/islamstudies aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Ik heb hiervoor het vwo afgerond op het Staring College, en ben direct na mijn eindexamen begonnen met bijles geven via Toptutors (ruim 2 jaar). Ik zal de tijdelijke Managing Tutor zijn in Lochem, waar ik erg veel zin in heb, mede door de veelzijdigheid van de functie! Hajar is te bereiken via hajarelmokadmi@toptutors.nl.

Mijn naam is Koen Busink, ik woon in Enschede, ben 19 jaar oud en tweedejaars student Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente. Naast de studie, die goed bevalt, ben ik actief bij verschillende verenigingen.
Voordat ik in Enschede studeerde, heb ik op het VWO van het Staring College gezeten, waar ik een erg leuke tijd heb gehad.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Michiel van Erp

Bel of mail mij terug

2 + 0 = ?