Naar het portaal

rsg-lingecollege-tiel

Bijles in Tiel

8

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De diverse oud-leerlingenen uit Tiel kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €15 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Toen ik werd gevraagd om TopTutors te coördineren, was het voor mij niet lang nadenken. Het voelde bijna ‘logisch’ om dit erbij te gaan doen. Ik vind het een perfecte combinatie, aangezien ik altijd veel met het onderwijs gehad heb (mijn afstudeerstage was binnen het Cluster-4 onderwijs), ik dus een goede band heb met de school, en ik het een mooie aanvulling vind op mijn eigen werkzaamheden.

Sascha Mulder
Sascha MulderManaging Tutor Tiel

Ik begreep eerst wiskunde niet goed, maar dankzij mijn tutor haal ik voldoendes en ga ik met meer plezier naar de lessen. Doordat mijn tutor nog niet zo lang geleden zelf op het RSG Lingecollege heeft gezeten, wist hij welke leermethodes het beste werken voor mij.

Bijlesleerling TopTutors RSG Lingecollege
Sascha Mulder

Sascha Mulder

Managing Tutor

Regio Tiel
Managing tutor: Sascha Mulder
Mail: saschamulder@toptutors.nl

Hallo, ik ben Sascha Mulder, geboren en getogen in Tiel en de Managing Tutor van de TopTutors locatie in Tiel. Ik heb mijn VWO diploma behaald op het RSG Lingecollege, maar ‘school’ was voor mij meer dan alleen ‘kennis opdoen’. Ik heb altijd goed contact gehad met de leerkrachten, en was actief binnen school op allerlei vlakken: dansoptredens, op de kinderen van de leerkrachten passen tijdens rapportvergaderingen, sportdagen organiseren, helpen met evenementen zoals het Sinterklaasfeest, noem maar op!

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Kees van der Velden

Bel of mail mij terug

8 + 0 = ?