Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Sleeuwijk op het Altena College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Altena College in Sleeuwijk kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Als Managing Tutor wil ik graag de op mijn opleiding opgedane kennis met betrekking tot management en personeel toepassen in de praktijk. De verantwoordelijkheid en het zijn van de schakel tussen de verschillende groepen spreken me erg aan. Ik wil graag, samen met de tutors, leerlingen ondersteunen bij het bereiken van hun doel op het gebied van school. Of dat nu het slagen is voor je examens, of het halen van een goed cijfer voor die ene repetitie.

Bo van Wendel de JoodeOud-Managing Tutor Sleeuwijk

Onze kennis voor het vak wiskunde was helaas niet toereikend om onze zoon zelf bijles te geven. Gelukkig kon TopTutors ons helpen aan een kundige tutor. Onze zoon merkt dat hij de lesstof nu sneller oppakt.

Ouder bijlesleerling Altena College
Dion Lentjes

Dion Lentjes

Managing Tutor

Regio Sleeuwijk
Managing tutor: Dion Lentjes
Mail: dionlentjes@toptutors.nl

Ik ben Dion Lentjes en zit nu in het 1e jaar van de master Chemical Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na 6 leuke jaren op het Altena College heb ik in 2017 mijn VWO diploma behaald. Vrijwel gelijk daarna heb ik me aangemeld bij TopTutors, waarbij ik tot op heden met plezier bijles geef. Persoonlijk geef ik bijles in de vakken Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde (B). In 2020 ben ik doorgegroeid van tutor naar de functie van managing tutor. Het is mijn taak om geschikte tutoren voor leerlingen te vinden, maar ook om de school en ouders op de hoogte te houden.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Bart van Kraaij

Bel of mail mij terug