Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Arnhem

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De tutoren in Arnhem kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Het geven van bijlessen geeft me een goed gevoel en als Managing Tutor kan ik nu nóg meer betekenen, zowel voor de leerling, maar ook voor de tutoren, ouders en scholen. Het is een leuke uitdaging om de juiste tutor koppelen met een leerling en vervolgens erachter komen of dit een goede match is geweest of niet.

Donna GrootheddeManaging Tutor Arnhem

Dankzij TopTutors heeft mijn dochter haar cijfer voor Engels opgehaald. Ze is erg tevreden over haar tutor en kan ook klasgenoten aanraden hulp in te roepen van TopTutors.

Ouder leerling Stedelijk Gymnasium Arnhem
Donna Groothedde

Donna Groothedde

Managing Tutor

Regio Arnhem
Managing tutor: Donna Groothedde
Mail: donnagroothedde@toptutors.nl

”Mijn naam is Donna Groothedde. Ik studeer in Nijmegen aan de HAN om docent Engels te worden. Ik heb eerst de mavo gehaald op Het Rhedens in Dieren en daarna ook de havo op het Rhedens in Rozendaal. Ik geef sinds begin 2018 bijlessen en ik doe dit met veel plezier. Het is ook de ideale bijbaan die ook goed past bij mijn studie. Naast Het Rhedens ben ik ook in Arnhem de Managing Tutor en zodoende de vaste contactpersoon voor ouders, leerlingen en tutoren.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Kees van der Velden

Bel of mail mij terug