Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Zwijndrecht

DevelsteinCollege

Bijles in Zwijndrecht

DevelsteinCollege

Bijles in Zwijndrecht op het DevelsteinCollege

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het DevelsteinCollege in Zwijndrecht kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Met groot enthousiasme begin ik als Managing Tutor voor het DevelsteinCollege, waar ik de bijlessen dus zal coördineren. Als ik zelf bijlessen geef, vind ik het belangrijk om de lesstof op  uitdagende en interactieve manieren aan te bieden, die passen bij de studiemethode van de leerling. Iedere leerling is uniek en leert dus op zijn eigen manier. Dit vereist een goede kwaliteit van de bijlessen en een groot aanpassingsvermogen van onze tutoren. Ik zal in mijn functie er alles aan doen om deze waarden in stand te houden.

Lucas Lodder
Lucas LodderManaging Tutor Zwijndrecht

Leuk om mijn oude leraren weer te zien als ik op school bijles geef!

Tutor DevelsteinCollege
Lucas Lodder

Lucas Lodder

Managing Tutor

Regio Zwijndrecht
Managing tutor: Lucas Lodder
Mail: lucaslodder@toptutors.nl

Mijn naam is Lucas Lodder en ik studeer geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik mijn gymnasiumdiploma behaalde op het DevelsteinCollege. In mijn hele periode op deze middelbare school heb ik veel bijlessen gegeven in verschillende vakken. Naast het feit dat dit simpelweg heel leuk was, heb ik er ook veel plezier aan beleefd om de leerlingen te helpen met het begrijpen en het bestuderen van de lesstof. Het gaf me bovendien een goed gevoel om te zien dat de leerlingen daadwerkelijk betere resultaten behaalden; iets wat een tutor toch zeker wil bereiken.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Ivar Houterman

Bel of mail mij terug

4 + 4 = ?