Beste leerlingen, ouders/verzorgers en tutoren,

In verband met het Coronavirus heeft de overheid diverse nieuwe richtlijnen bekend gemaakt. Daarbij wordt onder andere geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Stichting TopTutors volgt deze richtlijnen.

Wij raden daarom al onze tutoren en leerlingen aan om geplande fysieke bijlessen om te zetten in online afspraken of (indien dat niet mogelijk is) af te zeggen.

Stichting TopTutors wil haar dienstverlening in aangepaste vorm blijven verzorgen. Wij adviseren onze tutoren om bijlessen en cursussen online te verzorgen. Hier zijn diverse apps voor beschikbaar. Wij zullen onze tutoren vandaag of morgen van tips en trucs voorzien m.b.t. het verzorgen van online educatie. Het is vervolgens aan hen om contact op te nemen met hun leerlingen om ze te informeren over de online dienstverlening.

Voor examenkandidaten is het afwachten hoe de komende weken eruit gaan zien. Wij staan in nauw contact met middelbare scholen en houden jullie op de hoogte.

Heb je vragen? Neem dan bij voorkeur via info@toptutors.nl contact met ons op. We zijn telefonisch wat minder bereikbaar, aangezien iedereen vanuit huis werkt.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en de landelijk coördinatoren van Stichting TopTutors