Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Dordrecht op het Stedelijk Dalton Lyceum

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

Omdat ik zelf ooit bijles nodig had om me door het laatste jaar heen te slaan als leerling, weet ik hoe belangrijk het is om hulp te krijgen als je hier behoefte aan hebt. Dat is waarom ik tutor ben geworden! Dat ik nu als Managing Tutor hier coördinerend verantwoordelijk voor ben vind ik een mooie extra uitdaging.

Chantal de HeerManaging Tutor Dordrecht

Ik merk dat ik de lesstof snel eigen maak omdat het boeken zijn waarmee ik vorig jaar nog heb gewerkt. Niet alleen voor de leerling, maar ook voor mij fijn!

Tutor Stedelijk Dalton Lyceum
Chantal de Heer

Chantal de Heer

Managing Tutor

Regio Dordrecht
Managing tutor: Chantal de Heer
Mail: chantaldeheer@toptutors.nl

Hallo! Mijn naam is Chantal de Heer, en ik ben Managing Tutor van het Stedelijk Dalton Lyceum. Ik heb in 2016 mijn gymnasiumdiploma behaald aan het Dalton, en draai al vanaf het begin mee bij TopTutors in Dordrecht. Ik volg momenteel de master English Literary Studies aan de Universiteit Leiden, en ben van plan volgend jaar de lerarenopleiding te gaan doen. Ik geef met veel plezier bijles in alle talen, met een focus op Nederlands en natuurlijk Engels.

.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Ivar Houterman

Bel of mail mij terug