Beste leerlingen, ouders/verzorgers en tutoren,

In verband met het coronavirus heeft de overheid diverse richtlijnen bekend gemaakt. Daarbij wordt onder andere geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Stichting TopTutors volgt deze richtlijnen.

Wij raden daarom al onze tutoren en leerlingen aan om geplande fysieke bijlessen om te zetten in online afspraken. Wat betreft leerlingen en ouders die zich recentelijk hebben aangemeld adviseren wij om de bijlessen uiteraard vanaf de start in digitale vorm uit te voeren. Ook in deze periode kan het (structureel) volgen van bijlessen belangrijk zijn om het kennisniveau van de leerling op peil te houden.

Voor online bijles zijn diverse apps beschikbaar, zoals Skype. Onze tutoren, ouders en leerlingen zijn enkele weken terug van tips en trucs voorzien m.b.t. het optimaliseren van een online bijles. Deze tips zijn ook nog te vinden via onderstaande knoppen:

Wij staan in nauw contact met middelbare scholen waarmee wij samenwerken en wij houden de situatie per school in de gaten om leerlingen en tutoren snel aan elkaar te koppelen als de situatie daar om vraagt.

Heb je vragen? Neem dan bij voorkeur via info@toptutors.nl contact met ons op. We zijn telefonisch wat minder bereikbaar, aangezien iedereen vanuit huis werkt.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en de landelijk coördinatoren van Stichting TopTutors