Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Ik wil bijles geven via TopTutors!

Ben je gemotiveerd, sociaal sterk en heb je een passie voor onderwijs? Vind je het leuk om kennis over te dragen en moeilijke materie op een heldere manier uit te leggen? Ben je op zoek naar een waardevolle bijverdienste waarbij je je kennis en ervaring kunt inzetten? Dan zit je goed bij TopTutors! Wij kunnen jou in contact brengen met leerlingen die bijles nodig hebben.

Wat TopTutors uniek maakt is dat we scholen helpen om het (alumni-)netwerk van de school op een slimme manier in te zetten voor bijles en studiebegeleiding. Een van de manieren waarop we dat doen is door oud-leerlingen op hun voormalige middelbare school te koppelen aan leerlingen die een achterstand hebben opgelopen, iets willen bijspijkeren of ondersteuning willen bij het onder de knie krijgen van bepaalde stof. Als oud-leerling keer je terug naar een vertrouwde omgeving. Doordat je bekend bent met de school, leraren en methode, bouw je niet alleen makkelijk en snel een goede werkrelatie op; door je kennis en ervaring kun je jouw leerlingen optimaal ondersteunen.

Bovendien hou je een mooie vergoeding over aan het bijles geven en is het een nuttige aanvulling op je cv! Ook als jouw oude middelbare school (nog) niet is aangesloten bij TopTutors, of je woont nu ergens anders, kun je uiteraard bijles geven! We willen natuurlijk zoveel mogelijk leerlingen ondersteunen en helpen. Dus zie jij jezelf wel bijles geven en lastige vakken uitleggen aan anderen, schrijf je dan in als tutor!

Ben je geen oud-leerling van één van onze partnerscholen maar wil je wel graag bijles geven, bijvoorbeeld digitaal of in jouw studiestad? Ook dan ben je van harte welkom om jezelf in te schrijven als tutor. De wil om leerlingen te helpen met jouw kennis is namelijk het belangrijkste voor ons.

We geven ook digitale bijles, wil je wat tips over het geven van digitale bijles? Je vindt deze hier.

Wat tutoren over ons zeggen:

“Ik vind het werken bij TopTutors heel prettig.” 

“Ik vind het heel fijn dat ik leerlingen kan helpen, als het kwartje valt is dat zo mooi! Dat geeft me voldoening!”

Tutoren waarderen onze dienstverlening met gemiddeld een 7,5 (september 2019, op basis van 191 waarderingen)

Wie kunnen zich bij ons aanmelden?

TopTutors werkt samen met studenten en scholieren die het leuk vinden om iemand iets te leren, bij te brengen of bij een bepaald vak te ondersteunen. Daarnaast is het belangrijk dat je de materie goed beheerst, iets dat we graag terugzien op jouw cijferlijst. Echter, minstens zo belangrijk is het vermogen om complexe problemen in heldere bewoordingen en op een logische manier uit te leggen. Voordat je bijlessen gaat verzorgen, heb je een kennismakingsgesprek met de lokale Managing Tutor. Alle studenten kunnen zich aanmelden bij TopTutors.

Zit je momenteel in je eindexamenjaar (havo of vwo) of studeer je aan een hogeschool of universiteit, schrijf je dan in door middel van dit formulier. Uiteraard ben je ook welkom als bijlesgever als je een tussenjaar hebt of een mbo-opleiding (niveau 4) volgt! Meld je aan inclusief motivatie en wie weet help jij binnenkort een leerling die moeite heeft met Engels, Nederlands of scheikunde, of geef je bijles wiskunde!

Hoe werkt het?

Intake

De plaatselijke managing tutor neemt telefonisch contact met je op om te bepalen of je geschikt bent als tutor.

Leerling

Bij acceptatie wordt er gekeken naar een geschikte leerling om te begeleiden.

Match

De managing tutor koppelt jou aan deze leerling. Als tutor zijnde neem jij contact op met de ouders om de eerste bijles in te plannen.

Invoeren uren

Je registreert de bijlessen in het systeem en wordt op basis van deze uren iedere maand uitbetaald.

Socrates

TopTutors werkt samen met Socrates, een landelijk netwerk voor toptalenten in het voortgezet en hoger onderwijs. Socrates-leden behoren tot de top tien procent van hun studie. Ben je (nog) geen lid van Socrates? Ga dan naar www.socrateshonours.org en bekijk of je voldoet aan de toelatingseisen.

In onze campagne in het voortgezet onderwijs zoeken we de samenwerking op met middelbare scholen verspreid over heel Nederland, zo ook jouw voormalige middelbare school. Schrijf je daarom nu in bij TopTutors en ga op/via jouw ‘alma mater’ aan de slag als bijlesgever.

Extra uitdaging: managing tutor

Ben jij op zoek naar wat meer uitdaging? Beschik je over een gezonde dosis ondernemersgeest en durf je een stukje extra verantwoordelijkheid wel aan? Dan is een rol als managing tutor wellicht iets voor jou. Op elke school die zich aansluit bij TopTutors, zoeken we één managing tutor die het lokale netwerk van tutors coördineert. Naast een stukje bijles of studiebegeleiding dat je zelf kan verzorgen, bouw je aan een hechte en professionele relatie tussen de school en TopTutors.

Zie je het wel zitten om een eigen lokale afdeling van TopTutors te runnen en je cv op een waardevolle manier aan te vullen? In aanvulling op het salaris dat je eventueel als tutor verdient, krijg je bovendien een extra vergoeding voor iedere extra bijles in jouw afdeling. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat levert het op?

Een leuke en relevante bijverdienste. Waardevolle kennis(sen) en ervaring. Een voor toekomstige werkgevers belangrijke aanvulling op je cv. En niet onbelangrijk, een goede uurvergoeding om jouw studentenleven een stukje makkelijker te maken.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je graag aan de slag als tutor? Vul dan het aanmeldingsformulier in op de website. Wil je graag eerst wat meer informatie? Mail of bel ons op info@toptutors.nl of 085-4873465.