Naar het portaal

Schrijf je direct in!

Bijles in Zoetermeer op het Oranje Nassau College

Heb je moeite met het volgen van lessen voor dat ene vak? Loop je wel eens vast bij het leren van dat vak of met je huiswerk? De oud-leerlingen van het Oranje Nassau College kunnen jou helpen met bijles:

Individuele hulp

Door één-op-éénbegeleiding voor dat ene vak, krijg jij precies de hulp die jij nodig hebt.

Directe feedback

Je ontvangt tijdens het oefenen meteen feedback van de student. Dit neemt de twijfel weg.

Leren leren

Tijdens de bijlessen leer je nieuwe manieren om te leren. Je ontdekt welke leermethode bij je past.

Bijles via Stichting TopTutors

Slechts €17,50 per uur

 • Individuele begeleiding in alle vakken

  Persoonlijk en effectief

 • Geen pakket of abonnement

  Je zit dus nergens aan vast

 • Je betaalt alleen voor de afgenomen uren

  Duidelijker kan niet

 • € 15 administratiekosten per schooljaar

  Eenmalig per schooljaar

Door oud-leerlingen

 • Staan dichtbij de leerling

  Laagdrempelige begeleiding

 • Vertrouwd met de lesmethodes

  Lesmethodes die zij zelf hebben gehad

 • Kennen de docenten

  En versterken elkaar

 • Korte lijnen met de school

  Snel overleg waar nodig

Hoe werkt het

1. Contact opnemen met de managing tutor

U kunt contact opnemen met de managing tutor, de plaatselijke coördinator van deze afdeling. U kunt met hem of haar in contact komen via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Wanneer u uw zoon of dochter direct inschrijft, zal de managing tutor u telefonisch benaderen om extra informatie te geven.

2. Inschrijven

U kunt uw zoon of dochter zelf inschrijven in Bijles Portal. Dit is het administratiesysteem dat de tutoren gebruiken om de bijlesuren te registreren. Onderaan deze pagina vindt u een verwijzing naar het inschrijfformulier.

Per schooljaar betaalt u € 15 administratiekosten, deze kosten worden op de eerste factuur in rekening gebracht.

3. Op zoek naar een geschikte tutor

Na inschrijving gaat de managing tutor op zoek naar een geschikte tutor voor uw zoon of dochter. Doorgaans wordt er binnen een werkweek een geschikte tutor gevonden.

4. Contact met de tutor

De desbetreffende tutor neemt met u contact op om een eerste afspraak te plannen. Er wordt in onderling overleg afgesproken waar en wanneer de bijles plaatsvindt. De managing tutor en TopTutors spelen hierbij geen rol.

Indien de tutor reiskosten in rekening wil brengen zal dit in het eerste gesprek besproken worden. De mogelijke reiskosten bedragen doorgaans 20 eurocent per kilometer.

5. Bijlessen vinden plaats

Uw zoon of dochter gaat samen met de desbetreffende tutor aan de slag. Doorgaans wordt aan het einde van de bijles een nieuwe afspraak gepland. Ook het afzeggen van afspraken gaat tussen de tutor en de leerling/ouder.

Na de gegeven bijles geeft de tutor de gegeven uren door in Bijles Portal.

6. Facturatie en betaling

TopTutors verzorgt de facturatie en de administratie voor de tutors. U ontvangt tussen de zesde en de tiende van de volgende maand per mail, een factuur voor de gegeven bijlessen.

Tussen de vijftiende en de twintigste van de volgende maand wordt het bedrag op de factuur van uw rekening afgeschreven. Indien de factuur onjuist is kunt u voor of na afschrijving met TopTutors contact opnemen.

De jeugd is voor mij de toekomst. Het begint bij de juiste begeleiding en daar wil ik een steentje bijdragen door de leerlingen en tutors aan elkaar te koppelen. Ik ga altijd op zoek naar de beste match!

Allysia LauManaging Tutor Zoetermeer (ONC)

De inzet van oud-leerlingen als TopTutor heeft voor ons een belangrijke meerwaarde. Zij kennen de school, de boeken en de docenten en dat vergemakkelijkt het contact met de leerlingen. Wij zijn nog niet lang bezig met TopTutors maar onze eerste ervaringen zijn uiterst positief. Het is ook leuk oud-leerlingen in een andere rol weer op school te mogen begroeten.

Marco BakkerAfdelingsleider HAVO Oranje Nassau College
Allysia Lau

Allysia Lau

Managing Tutor

Regio Zoetermeer (ONC)
Managing tutor: Allysia Lau
Mail: allysialau@toptutors.nl

Mijn naam is Allysia Lau en ik studeer Sociaal Werk aan het Hogeschool Leiden. Daarvoor zat ik op het Erasmus College in Zoetermeer en heb ik daar mijn havo afgerond. Daarna ben ik gelijk naar het hbo gegaan.

In mijn eerste jaar van het hbo heb ik me aangemeld bij stichting TopTutors om bijles te geven. Ik ben sinds de tweede klas van de middelbare school begonnen met het begeleiden van leerlingen. Ik kreeg er veel voldoening uit en dat is ook de reden voor mij om bijles te geven. Ik vind het hartstikke leuk om leerlingen te ondersteunen en te begeleiden. Ik doe het nu al enkele jaren en ik vind het nog steeds heel leuk om bijles te geven. Nu als Managing Tutor krijg ik de mogelijkheid om leerlingen en studenten van het ONC  op een andere manier te ondersteunen.

Contactpersoon vanuit Stichting TopTutors: Jetske van de Werff

Bel of mail mij terug